Hivatalos esküvő Bangkokban. Tengerparti ceremónia Phuketen. Nászutasoknak szoba díszítés Thaiföldön.

Elsősorban azzal kell kezdenünk, hogy magyar személyeknek, Phuket szigeten, hivatalos esküvő nincsen. Hivatalos személy és helyi pap sem vállal részvételt ilyen ceremónián. A törvényes esküvő Bangkokban történik!

Esküvő Thaiföldön, ceremónia Phuket szigeten

Hivatalos esküvő, magyar turistáknak, Phuketen nem létezik! Viszont több cég is van, aki a ceremóniát, esküvői szertartásnak nevezi. Az interneten bőséggel találtok ilyet. Az ára nem feltétlen alacsony, sokkal inkább meglepő, de aki ilyet szeretne, természetesen talál. Ehhez hozzátenném, hogy a phuketi, tengerparti esküvő sem Phuketen történik újabban, hanem a környező szigeteken, ahová nem lát a rendőrség, katonaság. Bón szigeten hátsó partján szoktam látni, osonó hajókban, letakart felszerelést, amit pillanat alatt felállítanak és megcsinálják a fotókat. Ezeket általában orosz szervezők megbízására bonyolítják, vigyázva a lebukásra. A Magyar Centrum ilyet nem vállal és kérjük ne is keressetek ezzel a kéréssel!

Mit vállal a Thaiföldi Magyar Centrum nászutasoknak Phuketen?

Először is egy csodás nyaralást az égszínkék tenger és pálmafák világában. Természetesen egy ilyen nyaraláshoz nem kell feltétlen nászutasnak lenni, de az alábbi szöveges részhez már igen. Phuketen a thaiföldi Magyar Centrum, kizárólag a saját nászutas vendégeinek egy kellemes és szép kialakítást biztosít az érkezésre. Ami a szoba és a környezte feldíszítését jelenti. Ez a design hozzávetőlegesen 90-100 szál Orchideát tartalmaz, (kb. 500 virág) amik: a szobafalak, függönyök, asztal és ágy díszítését képezik. Egy mécses paraván is elhelyezésre kerül a szobában az esti vagy éjszakai hangulatvilágítás miatt. Továbbá, egy üveg, jégbehűtött Prosecco pezsgő fogadja a nászútra érkezett vendégeinket. A nászutas szoba díszítése a következő napi takarításig marad ebben az állapotban, de az asztalon lévő csokor még napokig emlékeztet az ünnepi alkalomra. Rövidebb nyaralás esetében, akár végig. A díszítés előre leadott megrendelésre történik. Természetesen, házassági évfordulók esetében is, ugyanígy történik minden, amennyiben a pár érkezése előtt megrendeli.
Ára: 4,000 baht

Címünk és elérhetőségeink:

Hungarian Center Co. Ltd.
Thailand, 363/9 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 

Jó utazást kíván:Schemadovits Róbert és Bakos Andrea! Vendégeinknek csak: Robi és Andi.

Frissítve a fejezet: 2014. 08. 05.