Járműbérlés.
Thaiföld, Phuket, autó és motorkerékpár kölcsönzés, bérlés.

Kínálatban.

134 motorkerékpár, 14 modell és 19 db. autó, szintén 14 modell áll rendelkezésére azoknak a turistáknak, akik Phuketre érkezve a Magyar Centrum segítségével szeretnének járművet bérelni.
A fotókon jól láthatóak ezek a modellek, de azért itt is felsoroljuk.
Gépkocsik esetében a következő típusokból választhat a vendég:
Toyota Vios 3 db. Toyota Yaris 2 db. Toyota Innova 1 db. Toyota Fortuner 1db. Toyota Avanza 1 db. Toyota Hilux Vigo 1db. Honda Jazz 3 db. Honda City 1 db. Honda Civic 1 db. Jeep Wrangler 1db. Mitsubishi Triton 1 db. Mitsubishi Pajero 1 db. Mitsubishi Mirage 1 db.
Motorkerékpárok esetében pedig: Honda Click 60 db. Honda PCX 8 db. Honda Airblade 3 db. Honda Phantom 2 db. Honda CBR 1 db. Honda Forsa 1 db. Yamaha Nouvo 23 db. Yamaha Fino 8 db. Yamaha Mio 4 db. Yamaha T-Max 2 db.

Árak.
Az árakat két szezonra (nyári szezonra és főszezonra) azon belül pedig 3 csoportra bontjuk. Napi, heti és havi díj. Ezeket pontosan és részletesen látjátok a lap jobb oldalán az árakra kattintva. Akinek az ártáblázatban szereplő autók és motorok név szerint nem adnak elég rálátást az adott modellre, azoknak ajánljuk, hogy keressék ki a jobb oldali fotók közül azt. Minden fénykép jobb alsó sarkában fel van tűntetve az adott típus és az is, hogy hány darab áll rendelkezésre. Természetesen a napi állás szerint ez változhat, hiszen sok jármű kerül kiadásra. A jobb oldali fotók között, amennyiben az árak felületre klikkeltek, megkapjátok a teljes ártáblázatot.

Mit kell tudni járműbérlés esetén?
Felelősség.
Legfontosabb információ, hogy a kibérelt járműért felelősséggel tartozol. Motorok esetében a sérülést ki kell fizetni és egészen a rendőrségig bezárólag senkit nem érdekel, hogy miként történt, hol történt, ki okozta ezt. A költségek relatíve alacsonyak. Azt szoktuk mondani, hogy egy motort kettőezer baht alatt lehet összetörni, kis személyi sérüléssel. Ez felett már a vezető és esetleges utasa már korházi kezelésre szorul, aminek költsége, jelentősen több lesz, mint a motorkerékpárban okozott kár. A gépkocsik esetében biztosítás fedi a nagyobb összeget, de tízezer baht önrész a bérlőt terheli. Természetesen abban az esetben, ha egyáltalán elérte a kár a tízezer bahtot.

Papírmunka útlevél, depozit, biztonság és fizetés.
Formanyomtatvány áll rendelkezésre, ezért a papírmunka pár tollvonás, aláírás és készen is van. A két példányból egy a turistánál marad, ezzel igazolni tudja, hogy a motort nem vette, nem találta, hanem hivatalosan bérlőként használja.

Útlevél.
Mivel a járművekre deposit fizetés nem történik, ezért az útlevél a kiadó helyen marad! Felesleges fénymásolatokat lobogtatni, maximum egy fénymásolt járműre cserélheted azt. Tehát drága jármű hozzád kerül, útlevél pedig bent marad. Itt sokan arra gondolnak, hogy az útlevelével majd visszaélés történik, meg elvesztik stb. Ilyen nincs. Erre itt még soha nem volt példa, hogy valakivel megtörténjen ez. Egyszerűen arról van szó, hogy egy pár száz bahtért kiadott, viszont milliós értékű járművet szeretne a tulajdonosa viszont látni.

Fizetés.
A járművek napi, heti vagy havi díját az általatok meghatározott időre ki kell fizetni a bérbeadáskor. Hosszabbítás lehetséges, bár véleményem szerint butaság. Ugyanis, pont azzal éritek el az alacsony árakat, hogy heti vagy havi díjszabásba kerültök, és nem pedig naponta hosszabbítotok egy-egy nappal.
A járműbérlés esetében 24 óra időtartam számít a napi árnak. Ezt azért fontos megemlítenünk, mert sokan gondolják, hogy délután már nem bérelnek járművet, mert alig van már pár óra az adott napból.

Miben tud segíteni a phuketi Magyar Centrum a járműbérlések esetén?
Először is számtalan hasznos információban, a nyelvi nehézség kiküszöbölésében, az alacsony árakban és a telephelyre való ingyenes odaszállításban.
Miben tud segíteni a phuketi Magyar Centrum az esetleges baleset esetén?
Ez az információ maradjon meg azoknak a vendégeinknek, akik bennünket kerestek meg járműbérlés ügyben! Akik viszont nem, azokat tisztelettel megkérjük hogy csak a problémával és a thai huncutságok kitálalásával ne hozzánk forduljanak!Mi ajánlottunk egy megbízható lehetőséget, ami ritkaságnak számít.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kíván a Thaiföldi Hungarian Center a phuketi nyaralásához!

Üdv:

Robi-Andi-Norbi

Címünk és elérhetőségeink:

Hungarian Center Co. Ltd.
Thailand, 363/9 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )