Thaiföld repülőtéri transzfer Phuket szigeten, magyarul

Bevezető

Thaiföldön a repülőtéri transzfer, része a thaiföldi nyaralás, utazásnak. Első sorban saját vendégeinknek vállaljuk, mert őket illeti meg a megbízható valamint olcsó transzfer lehetőség. Továbbá pedig a magyar szállodák telt-háza esetén a partner szállóinkban elhelyezett utasok kiszolgálására hivatott. Mindkét esetben ennek regisztrálása, már a thaiföldi utazásszervezés időszakában megtörténik. A reptéri transzfert kifizetni érkezéskor nem kell, ennek teljesítése majd csak a thaiföldi nyaralás második napján történik. Miért? Mert figyelünk a vendégeink költséghatékony, megbízható és kiszámítható nyaralására. Thaiföld Phuket szigetén a repülőtér elég rossz árfolyamon váltja a valutát. Ráadásul a fáradt vendég, örül, ha érkezésekor azonnal várják, nem pedig újabb sorbanállással előtte még pénzt váltania.Pontosan ezért a Thaiföldi Magyar Központ, minden Phuket szigetre érkező vendége esetében, meghitelezi a repülőtéri transzfert a vendég első éjszakáját, sőt a másnapi reggelit is. Ezzel időt, pénzt megtakarítva a turistának. Tehát a nyaralás második napján, kipihenten tudtok pénzt váltani a magyar szálloda melletti bármely pénzváltónál. Biztonságosan valamint a repülőtérnél jóval kedvezőbb áron. Azok a vendégek, akik éjjel érkeznek a szállodába,de még fontos kimenniük vásárolni, ekkor viszont nem rendelkeznek helyi thai baht-tal. A pénzváltók viszont már zárva vannak. Nekik mi adunk általában 1000 baht-ot, melyből bőven fedezhető akár egy vacsora plusz bevásárlás. Ez az összeg is akkor kerül rendezésre, amikor a thaiföldi nyaralás kifizetése vagyis másnap.

Thaiföld, reptéri transzfer Phuket sziget, érkezés a repülőtérre

Órák óta várt pillanat, hiszen lássuk be a 11 óra repülőút érthetően unalmas időtöltés. Széliránytól függően a Phang Nga bay felől vagy az Andaman tenger felől fogtok landolni. Mindkét verzióban gyönyörű látvány fog fogadni Titeket. Hiszen a tengerből kiálló sziklák vagy a hosszan elterülő pálmafás, homokos tengerpartok is lenyűgöző látvánnyal lesznek, különösen a télből-nyárba érkező utasok esetén. Tehát leszáll a repülőgép és megkezdődik a kiszállás, majd a beléptető pecséthez (útlevél ellenőrzéshez) való sorbanállás. Ekkor már a repülőtérnél áll transzfer kocsi. Ami lehet házaspárok esetén személy autó vagy, ha több utas érkezik a géppel akkor mikrobusz vagy mikrobuszok. A kijáratnál jobb és bal oldalon vannak kifüggesztve az utasváró papírlapok. Ezek szinte mind A4-es fehér papírok. Szándékosan ezért mi a piros-fehér-zöld magyar zászlót, Thaiföldi Magyar Központ látványos felirattal alkalmazzuk. Ezt rendkívül könnyű észrevenni. De ha véletlenül nem látnátok meg első pillanatban, akkor is a táblák mögött thai személyzet tud rólatok. Csak megállsz, szólsz és intézik eléd a kocsit. Nekik persze a Hungarian Center-t említsd, mert a magyar központ kevés lesz. Ők pontosan tudják, hogy melyik sofőrt, milyen telefonszámmal küldtünk és azonnal szólnak neki. Miért kell szólni? Sajnos a Thaiföldön Phuket repülőtere tiltja a kijáratnál történő utasvárást. Ezért egy rendkívül szervezett repülőtéri transzfer szükséges.

Mit tesz a Thaiföldi Magyar Központ a gördülékeny reptéri transzfer érdekében?

Először is van 11 autó, aminek sofőrjei a vendégeink fakultatív programjai, helyi fuvarok, továbbá reptéri transzfer érdekében dolgoznak éjjel-nappal. Ezeket a személyautókat, terepjárókat és mikrobuszokat nyomkövetőkkel szereltük, hogy minden pillanatban rá lehessen nézni a helyzetükre. Ilyen esetben a magyar programirodában egy nagy monitor csak azt mutatja, hogy a kocsi hol áll pontosan a repülőtéren. A másik monitor a flightradar24-re van állítva, emiatt a gép manővereit, leszállást, földetérés pillanatát, beparkolást stb, akár 3D formátumban is látjuk. Hogyan? A szálloda tetejéről mi szolgáltatjuk nekik a térség légiforgalmi adatait. Az összes gépet látjuk, de még azt is, hogy mikor melyik évben gyártották.. Tehát csak egyetlen dolog van, amit nem látunk a központból, - Titeket. Ezért kértük el a telefonszámot a szállásfoglalás levelezésekor, amit a leszállást követően be is kapcsoltok (remélem), hogy bármiféle gond, probléma esetén el tudjunk érni sőt segíteni Nektek. Természetes a sofőrökkel tartott telefonos kapcsolat is. Hiszen a sofőrök nem látják ha a gép hamarabb száll le vagy éppen késik. Ilyenkor mi hívjuk őket és kérjük gyorsítsanak vagy éppen menjenek nyugodtan vásárolni. Az viszont biztos, hogy ők már akkor a reptérnél vannak, amikor Ti még csak a leszállás közben vagytok.

Mit kérünk a vendégektől a Phuketi repülőtéri transzfer esetén

Először is azt, hogy figyeljetek oda amikor megadjátok az adatokat. Figyelem! Gyakori hiba! Kevés thaiföldi utazás rutinnal rendelkező turisták esetén fordul elő, hogy a pl. budapesti indulás dátumát adják meg Thaiföld leszállási napnak is. Márpedig Phuket sziget leszállási időpontja mindig egy nappal több! Hiszen már eleve 6 órával előbb vagyunk akkor, amikor Te gépre ülsz Európában. Ahhoz, hogy Te egyazon napon érkezz Thaiföldre, fontos lenne éjjel 1 órakor felszállni, nem többet várni az átszálláskor, mint pár óra és ebben az esetben sikerülhet csak az adott napi dátum. Tehát, ha géped már világosban indul, akkor már másnapi leszállás lesz Thaiföldön.

Késés, járattörlés

Mivel ez kizárólag a repülőtereken jelentkezhet, ezért nyomatékkal kérjük, hogy erről értesítsetek minket. Teljesen felesleges kiküldenünk autót és nektek pedig kifizetni azt, majd azzal szembesülni, hogy másnap meg nincsen reptéri transzferetek, ha pontosan tudjátok, látjátok a gépetek mondjuk 6-8 óra késéssel indul, mert törölték a járatot. Kérjük ne felejtsétek el, hogy mi nem az európai indulást figyeljük, hanem a phuketi leszállást. Amikor már persze rájövünk, hogy ilyen gép nincs a környéken sem, viszont ekkor már kiment a kocsi.

Thaiföld reptéri transzfer Phuketen és a videó film.

Egy rövidfilmmel is segítjük a reptéri transzfert, hogy utasaink képben legyenek a kijáratokról, tájékozódás, hőmérséklet stb. Ezt minden esetben el is küldjük két héttel a thaiföldi nyaralás előtt, amikor majd jelentkeznetek kell egy utolsó adategyeztetésre és megtörténik a transzfer szövegének elküldése a részünkről, amit vissza is kell két napon belül igazolnotok. Ez lesz az a levél, ami pontot tesz a thaiföldi nyaralás, utazásszervezés végére. Innen már nincs más hátra, mnt várjunk Titeket és elkezdődjön egy felejthetetlen nyaralás Phuket szigeten.

A távozó reptéri transzfer

Erről bővebben kár is írni, hiszen napi kapcsolatban leszünk a teljes nyaralás ideje alatt. Itt van idő ellenőrizni, pontosítani a távozás adatait vagy éppen változtatni azon, ha levelet kaptatok a légitársaságtól, hogy minimálisat módosított. Minden esetre annyit jó tudni, hogy pontosan ilyen precízek vagyunk a távozó transzfer esetében is. Figyelembe vesszük az induláskor a forgalom erősségét és mindig ehhez mérten ajánlunk indulási időpontot. Amit a vendég felülbírálhat, sőt változtathat azon saját felelősségére.

Repülőtéri transzfer Phuket árlista

Thaiföld repülőtéri transzfer Phuket szigeten magyarul: thaifold@phuket.hu

Frissítve: 2020. 09. 04.