Repülőjegyek Thaiföldre és repülőjegy ajánlatok Phuketre

Mikor vagyok jogosult a legkedvezőbb thaiföldi repülőjegy ajánlatokra?

Nálunk történő szállásfoglalás estében, elküldjük vendégeinknek a legjobb, legolcsóbb repülőjegy ajánlatokat. A teljes adatbázist használva, Európa bármely repülőterére kérheted az indulást. Teljesen mindegy, hogy Budapest - Thaiföld - Budapest vagy Bécs - Thaiföld - Bécs, esetleg London, Frankfurt - Thaiföld stb.
A küldött ajánlatokban első helyiértéken fogod látni a legolcsóbb repülőjegyet Thaiföldre, melynek ára a legalacsonyabb, de nem kizárt, a hosszú menetidő. Alatta kapod a legjobb ár-érték-menetidő-átszállás arányú repülőjegyet. A továbbiakban pedig a teljes adatbázist. Értelemszerűen, nincs szükséged az általunk kiválasztott repülőjegyet választanod, ha számodra kedvezőbb vagy szimpatikusabb a teljes adatbázis bármely légitársasága vagy járata.
Több esetben hallottunk már utasoktól olyat, miszerint hiába kedvezőbb árban, menetidőben az Aeroflot vagy Qatar Airways, neki mégis inkább drágább Emirates jegyre esett a választása. Tehát ezért küldjünk el minden Thaiföldre induló járatot.

Repülőjegy kereső. Hogyan működik a repjegy kereső algoritmusa?

Semmiképpen sem úgy, hogy sorba teszi a jegyeket ár szerint vagy rendszerezi menetidő alapján. Az algoritmus mindennel számol. Mik ezek? Figyelembe veszi természetesen a menetidőt, árat, átszállások darabszámát. Majd kiszámolja a kapott adatokból a sorrendiséget. Tehát lehet a legjobb repülőjegy Thaiföldre drágább, de ekkor gyorsabban vagy kevesebb átszállással érsz vele ide. Lehet viszont a legolcsóbb repülőjegy a legjobb is, ekkor a menetidő, átszállás és ár kedvezőségének is stimmelnie kell.

Mire van szükségünk a repjegy ajánlatok elküldésekor?

Elsősorban az indulás repülőterére. Miért? Mert attól, hogy valaki magyar, még élhet dolgozhat Angliában vagy éppen Németországban. Nekünk viszont fontos tudnunk az indulási repülőtér nevét, mert ez az első lépés a keresésben. Továbbiakban fontos a dátum, vagyis a tervezett indulás napja pl. Budapestről és a tervezett távozás pedig Thaiföldről. Eztán következik az utasok létszáma.

A repülőjegyek ára, hány éves kortól felnőtt ár és meddig számít gyermek árban?

A légitársaságok általánosságban 15 éves korig számolnak gyermekkedvezményt, 15 éves kor felett pedig felnőtt árat. Oda kell figyelni arra, hogy ha például a repülőjegy vásárlásakor a gyermek még belefér a kedvezménybe, de mire eljön a thaiföldi utazás, addigra már nem, akkor nem számíthattok már gyermek árra. Mivel ezt nem mi döntjük el, ezért teljesen felesleges vastagon kiemelnetek a 2 felnőtt és 1, 23 éves gyermek szövegrészt. Utóbbit, csak azért írtam, mert teljesen szokványos.

Érdeklődés után, mikorra várhatóak a repülőjegy ajánlatok?

Leginkább pár percen/órán belül. Kérem viszont vegyétek figyelembe, hogy elsődleges munkánk a már Thaiföldön nyaraló turisták étkeztetése, programoztatása, szoba átadások, repülőtéri transzferek stb. Sőt éjjel-hajnalban, lehet számotokra ez furcsa, de mi kivételesen néhány órát aludni is szoktunk. Nem minden nap természetesen. Tehát ha a repülőjegy kérés, pont ekkor történik, akkor lehet több órát is igénybe vehet a válaszunk. Ami viszont biztos: ha érdeklődésed 24 óra elteltével sem megválaszolt, akkor valószínűsíthetően nem kaptuk meg a leveled. Ez esetben küldd újra!

Olcsó repülőjegyek Thaiföldre, Phuketre.

A konkurálás, (árverseny) sok mindenre képes! Több esetben találunk gazdaságtalan járatokat. Ez pedig kedvező a vendégeinknek.
A sokéves múlt tapasztalatai alapján állíthatom, hogy kialakult olcsó időszak nincsen vagy éppen bármikor lehet. Sosem tudni, mikor fog egy légitársaság akciót hirdetni, mert mondjuk "berágott" a versenytársára. Ami biztos, hogy a teljes adatbázissal rendelkező repülőjegy kereső nekünk ezt azonnal ki fogja adni. Vagyis bármikor elérhetőek lehetnek az olcsó repülőjegyek Thaiföldre.

Képezünk-e haszon-százalékot a thaiföldi repülőjegy ajánlatok áraiba?

Nem!
Sosem tettünk ilyet, valamint a jövőben sem fogunk. Minden ár nettó. Célunk sosem a repülőjegyeken történő haszon, hanem a megelégedett utasforgalom a szállodáinkba.

Repülési idő Thaiföldre, időzónák (időeltolódás)

Európából Thaiföld irányában a felszállás dátuma, nem fog egyezni a leszállás napjával. Miért? Mert amikor Te repülőre ülsz, akkor már Thaiföldön 6 órával később van. Tehát egy déli felszállás esetén itt már éjfél van. Vagyis, 6 órán belül kellene megérkeznie a repülőgépnek (márpedig nem fog), ezért Te már másnap fogsz leszállni. Ugyan ez történik a Thaiföld - Európa vonalon, csak fordítva. 6 óra előnyt szerzel a visszautazáskor. Ebben a verzióban, együtt repülsz 6 órát az idővel. Tehát az esetek többségében pontosan ugyan azon a napon fogsz megérkezni, mint amelyiken felszálltál Thaiföldön.

Repülőjegyek Phuketre.

Sok esetben kihagyható a bangkoki átszállás, különösen pedig a turisztikai főszezonban, Bangkok kihagyásával, Phuket nemzetközi repülőterére is érkezhettek. Bár sokan kísérleteznek pár ezer forint reményében azzal, hogy megveszik a Budapest - Bangkok, majd pedig Bangkok - Phuket repülőjegyet. Senkit se szeretnék lebeszélni erről, de majd eszetekbe fognak jutni úgyis a következő sorok. Már régen a tengerben fürödhetnél, amikor még fel sem szállt a géped! A hosszú utazást, még hosszabbá tenni, szintén felesleges. Amikor Bangkokban leszel hulla fáradtan, már másképp fogod látni a dolgokat és többszörösét fizetnéd a jegyeken spórolt pár száz forintnak csak azért, hogy már itt lehess Phuketen. Arról nem is beszélve, hogy lett egy plusz aggódás végig az utazásodban, mert mivel nem kapcsolt járatról beszélünk, így a két gép semmit sem vár egymásra. Vagyis, ha késett a nemzetközi járat, akkor el fog menni a helyi. Senkinél sem tudsz reklamálni, sőt jogosult sem leszel másik gépen helyet foglalni. Venned kell egy újabb repülőjegyet. Mi kizárólag azt tanácsoljuk mindenkinek, hogyha Phuketre tervezted a thaiföldi nyaralást, akkor ne komplikáld utazásod, hanem vedd meg ide a repülőjegyet! -segítünk..

Érdeklődés thaiföldi repülőjegyekre itt: thaifold@phuket.huFrissítve a fejezet: 2020. 08. 19.