Thaiföldön Phuket szigeten, sport és extrémsport lehetőségek

Thaiföldön Phuket sziget és környezete számtalan sport, és extrémsport lehetőséget nyújt az itt nyaraló turistáknak.
Kérdés csak az, hogy hol, mikor, hogyan és mennyiért?!
Fontos lehet az is, hogy találtok-e közös nyelvet vagy éppen foglalkoznak-e veled kellőképpen az adott helyszínen. Bár a thai-ok általában kedves és segítőkész emberek, de arra azért ne számíts, hogy majd abbahagyja munkáját, és téged tanítgat. Magyarul beszélgetni például biztosan nem fogtok.
Az általunk felkínált lehetőségekben segítséget kapsz a sporthely megközelítéséhez és továbbiakban ahhoz is, hogy legalább kezdő szintre megpróbálj eljutni, amennyiben idegen a számodra. A sport programok egyébként személyre szabhatóak és egyelőre időpontjait is megbeszélés szerint alakítani tudjuk.

A tengeri kajakozásban lehetőség nyílik lakott és lakatlan szigetek meglátogatására, de evezhetünk mangrove erdőkben és búvárkodhatunk korallzátonyok körül.

Wakeboard vagy vízisí még gyakorlottaknak sem mindennapos kaland, hogy ezt pálmafák körül egy 33C°-os tóban tegyék.

Quad-ozni itt erdőkben, hegyen vagy kiépített pályán is lehet. Mindenki maga dönti el, hogy melyiket választja.

Tarzan pályák legszebb pillanatai a futócsigás ereszkedések, ezt most egy olyan pályán teheted, ahol az egész, folyamatosan csak erről szól.

Bungy jumping A tó vize itt is 33C°-os, a torony alatt pedig 5m a vízmélység. Fürdeni is szabad. Páros ugrásnál esélyetek van megérinteni kézzel a víztükrét. De nem csak ugrásra, hanem katapult-ra is lehetőség van.

Thai-box Vagy más néven Muay thai. Az egyik legkeményebb küzdősportnak tartják. Phuketen leginkább külföldi tulajdonban lévő, európaizálódott klubokat találni. De egy kis hajótúrával egybekötött szigetlátogatás során tudok mutatni tradicionális ringeket. Az igazi feeling szerintem ez.

Sportlövészet Legyen az szituációs vagy sportlövészet, pisztollyal vagy puskával, -itt mindent egy helyen biztosítani tudunk. Mindenképpen ajánlom, hogy érdemes kipróbálni! Választhatsz 38-ast vagy 45-öst, pisztolyt vagy vadászpuskát, -ez csak rajtad múlik. Számszeríjjakról nem is beszélve.

Paint ball vagy lézer Mindkettő fantasztikus kaland, különösen a dzsungelben. Magyarországon sokat paint balloztam máig is láthatóak nyomai a testemen. Itt most viszont lézeres harc, nem fog senkinek fájdalmat okozni, de maradandó élményt biztosan.

Siklóernyő Siklóernyős starthely, tengerparti lejtőszelezéshez! Állandó megfelelő írányú széllel! A sziget legszebb pontján.