A magyar szálloda, Thaiföld Phuket szigetén.

Hungarian Center 4-es árlista

A Phuket H.C.4 egy kizárólagos magyar szállás. Külföldiek a szállodában, étteremben, programirodában, nem lehetnek! Foglalhat viszont szállást mindenki, aki beszél magyarul, teljesen mindegy, hogy szlovákiai, erdélyi, székelyföldi vagy éppen Angliába, Amerikába kitelepült honfitársunk. Továbbá minden fent említett személy érvényes foglalást tud elhelyezni nálunk, akkor is, ha élettársa, barátja,, barátnője, férje, felesége külföldi állampolgár. Tehát arról van szó, hogy mi nem szeretnénk nemzetközi centert csinálni a szállodából, a vendégházból és az apartmanból. Ezt mindenkinek meg kell értenie, el kell fogadnia! Akik jól érzik magukat kínaiak vagy oroszok között, bőségesen tudnak más szálláslehetőségek között válogatni Thaiföldön.

A Phuket H.C.4 szálláslehetőség bemutatása
Kezdjük a névvel. A Thaiföldön bejegyzett vállalkozás neve: Hungarian Center. Vagyis a Thailand Hungarian Center = Thaiföld Magyar Központ. A szálláslehetőségek nevét pedig a cégnévnek rövidítéséből alkottuk. így lett a H.C.4 is, ami a negyedik, sőt egyben a központi szálloda is a kínálatunkban. A mostani leírásban, a jobb oldali fotókon, valamint a lap alján a videóban, és a 360-as sétálós nézetben is részletesen tájékozódni tudtok mindenről. Természetesen, bárkinek további információra lenne szüksége a nyaralás előtt, akkor levélben megválaszoljuk azt. Leggyakoribb kérdések egyike: - vannak-e a szobákban klímák? Természetesen vannak, de ez a fotókon, a videóban és a 360-as nézetben is látszik.

Thaiföld szállásfoglalás egyszerűsége
Email küldés a címünkre: thaifold@phuket.hu, időpontokkal, létszámmal, melyben érdeklődsz a szabad helyekről. Nagycsaládosok, társaság vagy csoport esetén a szoba-darabszámokat se felejtsd el. Mi pedig megválaszoljuk a levelet, majd elkezdjük a személyedre szabott egyéni utazásszervezést. Melyben lesznek, kedvező repülőjegy ajánlatok, utazási tanácsok, valamint olyan hasznos információk, amitől kiszámítható, biztonságos és költséghatékony lesz a thaiföldi nyaralás.

Mikor kell kifizetni a szállásfoglalást?
Nálunk nincsen foglalási díj, sem előleg! Az összes leendő és visszatérő vendég a thaiföldi szállás árát az érkezés második napján rendezi a szállodában. A díja pedig mindenkinek a birtokában van már a szállásfoglalás véglegesítése előtt. Figyelem! A foglalás akkor végleges, amikor a vendég elfogadta a levelünkben küldött árajánlatot, majd pedig visszaigazolta azt.

Gond, probléma esetén a thaiföldi szállás lemondása
Sok utasban felmerül a kérdés, vajon mi lesz ha közbejön valami?! - Semmi. A szállásfoglalás, mivel nem került pénzbe, így vesztenivaló sem történt. Utasainkkal a levelezés alatt is szoros kapcsolatban állunk, mindkét nyelven jól beszélünk. Ez itt nem egy hideg, rideg, gépi rendszer. Nálunk emberek beszélgetnek emberekkel! A kezelő jelentkezését sem kell megvárnod... Kérdezel és válaszolunk. Legyen az levél, facebook, telefon... A thaiföldi nyaralás ideje alatt már személyesen, közvetlen kapcsolatban.

Thaiföld szállásfoglalás - időpont módosítás
Pontosan ugyanúgy történik minden, mint a fenti sorokban a foglalás esetén. Válaszlevélben jelzed, ha mondjuk a légitársaság módosította a repülőjegyek időpontjait, és átírjuk a szállásfoglalást. (természetesen, ha van még arra lehetőség) Amennyiben nincs, akkor segítünk a másik sőt harmadik szálláslehetőség tekintetében. Ami a magyar szállodától mérten, pár-száz méterre lesz.

A szálloda szobáinak időszakos ára
Függetlenül attól, hogy a szállás -díjtáblázat itt van a lapon, mi azért nagyon szívesen személyre szabottan is kiszámoljuk a vendégeknek a thaiföldi nyaralás árát. Benne a reptéri transzferek, esetleges fakultatív programok, programcsomagok stb. Hiszen az utasok más időpontokban, időszakokban vagy programokon lesznek, így mindenkinek szervezetten, kiszámíthatóan, de mégis teljesen egyéni lesz a nyaralás Thaiföldön.

A Phuket H.C.4 és a dohányzás
A H.C.4 szobáiban tilos a dohányzás, de minden szobához tartozik erkély, ahol nyugodtan lehet. A hamutartókat hagyjátok kint, ne vigyétek be a szobákba, majd a takarítónők intézik.

Internet
Rendkívül nagy szükségünk van a legerősebb internetre. Innen megy a folyamatos időjárási rendszer, weboldalra közvetítő live kamera, mi adjuk a térség légiforgalmi adatait a Flightradar, valamint a Flightaware-nak. Következésképpen igen erős, megbízható valamint ingyenes internet tartozik a szálloda szobáihoz is. Továbbá minden utasunknak segítjük a számára legmegfelelőbb internetes sim-kártya kiválasztását. Ez által a szállás elhagyása után is, bármit valamint minket is elérsz a "zsebedből"..

A magyar szálloda előnyei 10 pontban.
• előre kiszámolt pontos, megbízható ár
• nincs előleg, foglaló a thaiföldi szállásfoglalás esetében
• a nyaralás árának kifizetése a második napon!
• a szállásfoglalás az étkezés és fakultatív programok csak magyaroknak vannak fenntartva
• folyamatos levelezési kapcsolat az utazás előtt
• a szálláson a kiírások, étlap, kommunikáció - magyarul
• személyes, baráti kapcsolat a thaiföldi nyaralás ideje alatt - magyarul
• leírás, képek, videó és 360-as nézet is segít a szállás megismerésében
• ingyenes, erős internet
• minden fakultatív program helyben, - megbeszélve, bemutatva magyarul

Utazás, nyaralás, repülőjegy, szállás kérdésekben várjuk leveleiteket a thaifold@phuket.hu e-mail címen

360° -os nézetért klikkej ide :360 

 

A magyar szálloda árai, időszakok, és teljes nyaralási programcsomagok a táblázat ikonra kattintva jelennek meg: 


 

Címünk és elérhetőségeink:

A szálloda címe: 463 Patak Rd. Karon Muang Phuket, Thaiföld

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 81 89 29 852 ( helyi készülékről: 0 81 89 29 852 )
 
 

Thaiföld : 2021. 05. 25.