Thaiföld szállás a Phuket H.C.4 szállodában

Hungarian Center 4-es árlista

A Phuket H.C.4 egy kizárólagos magyar szállás. Külföldiek a szállodában, étteremben, programirodában, nem lehetnek! Foglalhat viszont szállást mindenki, aki beszél magyarul, teljesen mindegy, hogy szlovákiai, erdélyi, székelyföldi vagy éppen Angliába, Amerikába kitelepült magyar. Továbbá minden fent említett személy érvényes foglalást tud elhelyezni nálunk, akkor is, ha élettársa, barátja,, barátnője, férje, felesége külföldi állampolgár. Tehát arról van szó, hogy mi nem szeretnénk nemzetközi centert csinálni a Magyar Központból.. Ezt mindenkinek meg kell értenie, el kell fogadnia! Akik jól érzik magukat például kínaiak vagy oroszok között, bőségesen tudnak más szálláslehetőségek között válogatni Thaiföldön.

A Phuket H.C.4 szálláslehetőség bemutatása
Kezdjük a névvel. A Thaiföldön bejegyzett vállalkozás neve: Hungarian Center. Vagyis a Thailand Hungarian Center: a Thaiföldi Magyar Központ. A szálláslehetőségek nevét pedig a cégnévnek rövidítéséből alkottuk. így lett a H.C.4 is, ami a negyedik, sőt egyben a központi szálloda is a szállás kínálatunkban. A jobb oldali fotókon, a lap alján a videóban, továbbá a 360-as sétálós nézetben is részletesen tájékozódni tudtok a szálláson mindenről. Természetesen, bárkinek további információra lenne szüksége a nyaralás előtt, akkor levélben válaszoljuk meg azt. Leggyakoribb kérdések egyike: - vannak-e a szobákban klímák? Természetesen vannak, de ez a fotókon, a videóban és a 360-as nézetben is látszik.

Thaiföld szállásfoglalás Phuket, - első lépések.
Email küldés a címünkre thaifold@phuket.hu, időpontokkal, létszámmal, melyben érdeklődsz a szabad helyekről. Nagycsaládosok, társaság vagy csoport esetén a szoba-darabszámokat se felejtsd el. Mi pedig megválaszoljuk a levelet, majd pedig elkezdjük a személyedre szabott egyéni utazásszervezést. Melyben lesznek, kedvező repülőjegy ajánlatok, utazási tanácsok, valamint olyan hasznos információk, amitől kiszámítható, biztonságos és költséghatékony lesz a thaiföldi nyaralás.

Mikor kell kifizetni a szállásfoglalást?
Nálunk nincsen foglalási díj, sem pedig előleg! Az összes leendő vagy visszajáró vendég a thaiföldi szállás árát az érkezés második napján rendezi a szállodában. A díja pedig mindenkinek a birtokában van már a szállásfoglalás véglegesítése előtt. Vagyis akkortól lesz a foglalás végleges, amikor a vendég elfogadta a levelünkben küldött árajánlatot, majd pedig visszaigazolta azt.

Gond, probléma esetén a thaiföldi szállás lemondása
Sok utasban felmerül a kérdés, vajon mi lesz ha közbejön valami?! - Semmi. A szállásfoglalás, mivel nem került pénzbe, így vesztenivaló sem történt. Új utasoknak jó tudni, hogy mi szoros, sok esetben baráti kapcsolatban állunk vendégeinkkel. Ez itt nem egy hideg, rideg, gépi rendszer. Nálunk emberek beszélgetnek emberekkel! A kezelő jelentkezését sem kell megvárnod... Kérdezel és mi pedig válaszolunk. Legyen az levél, facebook, telefon, vagy személyesen a thaiföldi nyaralás alatt.

Thaiföld szállásfoglalás - időpont módosítás
Pontosan ugyan úgy történik minden, mint a fenti sorokban. Válaszlevélben jelzed, ha mondjuk a légitársaság módosította a repülőjegyek időpontjait, és átírjuk a szállásfoglalást. (természetesen, ha van még arra lehetőség) Amennyiben nincs, akkor segítünk a másik sőt harmadik szálláslehetőség tekintetében. Ami a magyar szállodától mérten, pár-száz méterre lesz.

A szállás ára
Függetlenül attól, hogy a szállás -díjtáblázat itt van a lapon, mi azért nagyon szívesen személyre szabottan is kiszámoljuk a vendégeknek a thaiföldi nyaralás árát. Benne a reptéri transzferek, esetleges fakultatív programok, programcsomagok stb. Hiszen az utasok más időpontokban, időszakokban vagy programokon lesznek, így mindenkinek szervezetten, kiszámíthatóan, de mégis teljesen egyéni lesz a nyaralás Thaiföldön.

A Phuket H.C.4 szálláslehetőség és a dohányzás
A szobában tilos, de minden szobához tartozik erkély, ott nyugodtan lehet. Hamutartókat hagyjátok kint, ne vigyétek be a szobákba, majd a takarítónők intézik.

Internet
Rendkívül nagy szükségünk van a legerősebb internetre. Innen megy a folyamatos időjárási rendszer, weboldalra közvetítő élő kamera, mi adjuk a térség légiforgalmi adatait a Flightradar, valamint a Flightaware-nak. Következésképpen igen erős, megbízható valamint ingyenes internet tartozik a szálláshoz. Továbbá minden utasunknak segítjük a számára legmegfelelőbb internetes sim-kártya kiválasztását. Ez által a szálláslehetőség elhagyása után is, bármit valamint minket is elérsz a "zsebedből"..

Thaiföld szállásfoglalás, a magyar szálloda előnyei 10 pontban.
• előre kiszámolt pontos, megbízható ár
• nincs előleg, foglaló a thaiföldi szállásfoglalás esetében
• fizetni csak a thaiföldi nyaralás második napján
• szállásfoglalás, étkezés fakultatív programok csak magyaroknak
• folyamatos levelezési kapcsolat az utazás előtt
• a szálláson a kiírások, étlap, kommunikáció - magyarul
• személyes, baráti kapcsolat a thaiföldi nyaralás ideje alatt - magyarul
• leírás, képek, videó és 360-as nézet is segít a szállás megismerésében
• ingyenes, erős internet
• minden fakultatív program helyben, - megbeszélve, bemutatva magyarul
Thaiföld szállás a Phuket H.C.4 foglalása: thaifold@phuket.hu

360° -os nézetért klikkej ide :360 

 

A magyar szálloda árai, időszakok, és teljes nyaralási programcsomagok a táblázat ikonra kattintva jelennek meg: 


 

Címünk és elérhetőségeink:

Hungarian Center Co. Ltd.
Thailand, 363/9 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, étkezés, járműbérlés, turista információ, programok,
free Internet és találkozási pont: Karon-beach, Patak Rd. 463

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 

Jó utazást, nyaralást kíván: Schemadovits Róbert, Schemadovits Norbert és Bakos Andrea! Vendégeinknek csak: Robi Norbi és Andi.

Frissítve: 2020. 08. 06.