Thaiföld szállás a Phuket H.C.3 magyar apartman foglalás

Lehetőségek, árak és időszakok

Hun. Center

2-esben

(R) VERZIÓ ÁR/ÉJ (KÉT FŐRE)

SZOBA, INTERNET,

LUX (L) VERZIÓ ÁR/FŐ

SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, REGGELI VAGY EBÉD HELYI FUVAR,

DELUX (D) VERZIÓ ÁR/FŐ

SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, REGGELI VAGY EBÉD, HELYI FUVAR, PHI-PHI, JAMES BOND, PROGRAM

SUPER DELUX (SD) VERZIÓ ÁR/FŐ

SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, REGGELI VAGY EBÉD, HELYI FUVAR, PHI-PHI, JAMES BOND, KRABI, PROGRAM

EXTRA DELUX (ED) VERZIÓ ÁR/FŐ

SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, HELYI FUVAR, REGGELI VAGY EBÉD, PHI-PHI, JAMES BOND, KRABI, DÉLSZIGET, DZSUNGEL- MANGROVE- VÍZESÉS, PROGRAM

EXTRA SUPER DELUX (ESD) VERZIÓ ÁR/FŐ

SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, HELYI FUVAR REGGELI VAGY EBÉD, PHI-PHI, JAMES BOND, KRABI, DÉLSZIGET, DZSUNGEL- MANGROVE- VÍZESÉS, ÉJSZAKAI, ELEFÁNTOLÁS, BIG-BUDDHA, TEMPLOMOK PROGRAM.

EGYÉNI (E)
VERZIÓ
IGÉNY SZERINT VÁLOGATHATÓ
SZOBA, INTERNET, REPTÉRI TRANSZFER-EK, HELYI FUVAR REGGELI VAGY EBÉD, PHI-PHI, JAMES BOND, KRABI, DÉLSZIGET, DZSUNGEL- MANGROVE- VÍZESÉS, ÉJSZAKAI, ELEFÁNTOLÁS, BIG-BUDDHA, TEMPLOMOK, DZSUNGEL 1-ES, 2-ES, 3-AS ÉS 4-ES, ÚSZÓ FALU, PROGRAM.
MÁJUS, JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS 650 BAHT/ÉJ 1 HÉT/FŐ 4.050 BAHT
2 HÉT/FŐ 6.850 BAHT
1 HÉT/FŐ 7.450 BAHT
2 HÉT/FŐ 10.600 BAHT
1 HÉT/FŐ 9.450 BAHT
2 HÉT/FŐ 12.600 BAHT
1 HÉT/FŐ 11.150 BAHT
2 HÉT/FŐ 14.300 BAHT
2 HÉT/FŐ 16.450 BAHT ÁR :
VÁLASZTÁSOD UTÁN KÜLDJÜK
SZEPTEMBER, OKTÓBER, ÁPRILIS 850 BAHT/ÉJ 1 HÉT/FŐ 4.750 BAHT
2 HÉT/FŐ 8.600 BAHT
1 HÉT/FŐ 8.150 BAHT
2 HÉT/FŐ 12.000 BAHT
1 HÉT/FŐ 10.150 BAHT
2 HÉT/FŐ 14.000 BAHT
1 HÉT/FŐ 11.850 BAHT
2 HÉT/FŐ 15.500 BAHT
2 HÉT/FŐ 17.850 BAHT ÁR :
VÁLASZTÁSOD UTÁN KÜLDJÜK
NOVEMBER, DECEMBER 15.-IG. MÁRCIUS 1.-TŐL 31. -IG 1350 BAHT/ÉJ 1 HÉT/FŐ 6.500 BAHT
2 HÉT/FŐ 12.100 BAHT
1 HÉT/FŐ 9.900 BAHT
2 HÉT/FŐ 15.500 BAHT
1 HÉT/FŐ 11.900 BAHT
2 HÉT/FŐ 17.500 BAHT
1 HÉT/FŐ 13.600 BAHT
2 HÉT/FŐ 19.000 BAHT
2 HÉT/FŐ 21.350 BAHT ÁR :
VÁLASZTÁSOD UTÁN KÜLDJÜK
DECEMBER 15.-TŐL JANUÁR, FEBRUÁR 28.-IG EBBEN A VERZIÓBAN NEM FOGLALHATÓ EBBEN A VERZIÓBAN NEM FOGLALHATÓ 1 HÉT/FŐ 11.125 BAHT
2 HÉT/FŐ 17.950 BAHT
1 HÉT/FŐ 13.125 BAHT
2 HÉT/FŐ 19.950 BAHT
1 HÉT/FŐ 14.825 BAHT
2 HÉT/FŐ 21.650 BAHT
2 HÉT/FŐ 23.800 BAHT ÁR :
VÁLASZTÁSOD UTÁN KÜLDJÜK
MEGJEGYZÉS

Részletes leírás ( R ) a program- csomagok gombon.

Részletes leírás ( L ) a program- csomagok gombon.

Részletes leírás ( D ) a program- csomagok gombon. Részletes leírás ( SD ) a program- csomagok gombon. Részletes leírás ( ED ) a program- csomagok gombon. Részletes leírás ( ESD ) a program- csomagok gombon. Részletes leírás ( E ) a program- csomagok gombon.

A H.C.3 apartman is a Thaiföldi Magyar Központ szálláskínálata. Kizárólagosan magyar szálláshely, ami azt jelenti, hogy külföldieket ez a thaiföldi szállás sem fogad. Kivétel, ha például a magyarul beszélő vendég férje, felesége, élettársa külföldi.
A H.C.3 apartman, ugyanabban a barátságos, csendes kis utcában helyezkedik el, ahol a H.C.1 vendégház. Távolsága ennek is 450 méter a központi szállodától.
Ez a thaiföldi szálláslehetőség 3 és 4 fős családok, kényelmes elhelyezésére megfelelő. Nincs akadálya a relatíve nagy szobák kiadásának két személyes foglalás A szállásfoglalás itt 2 fő részére is lehetséges, ha már elfogytak a szobák a 4-es és 1-es épületben. Ilyenkor a szobafoglalás itt az alap kétszemélyes árban történik.

Thaiföld szállás, foglalás és anyagiak rendezése.

Minden érdeklődő utasunkkal levelezési kapcsolatban állunk az utazás előtt. Tudsz kérdezni anyanyelveden email-ben, telefonon, facebook, viber stb. A kérdéseidet oda teszed fel, ahol nyaralni fogsz. Nincsenek közvetítők, közvetítői díjak, magyar ÁFA és utazásszervezés díj. Direkt kontaktod van Thaiföld Phuket szigetével. A thaiföldi nyaralás alatt pedig már a személyes kapcsolatunk áll rendelkezésedre. Segítünk a kedvező repülőjegyekben, utazásban. Thaiföldön Phuket szigeten repülőtéri transzfert küldünk és várunk a kiválasztott épületben. Előleg, foglaló nincsen. A thaiföldi nyaralás kifizetése majd csak itt történik, mégpedig a második napon. Minden vendégünknek meghitelezzük a repülőtéri transzfert, első éjszakát és a másnapi reggelit is. Kikerülve ezzel a drága pénzváltást Phuket repülőterén. A thaiföldi nyaralás összegéről természetesen mindenki még az utazásszervezés ideje alatt pontos, megbízható árat kap.
Figyelem! A szobafoglalás, akkor lép érvénybe, amikor mi azt visszaigazoltuk! Az érdeklődést még nem tekintjük foglalásnak! Ezért célszerű a kiszemelt, de még ki nem fizetett repülőjegy esetében az időszakot jelezni, foglalni. Pénzbe nem kerül a szállásfoglalás, viszont biztosítja a lehetőséget.

Thaiföld apartman felszereltsége és figyelmesség

Az épület tiszta, redes és gondozott. napi takarítás, fürdőszobai és parti törölközők, valamint ezek cseréje természetes. Tusfürdő adagolók és hajszárító is alapfelszereltség. Pótágyazás nálunk nincs, hiszen kisebb nagyobb családok, társaságok elhelyezésére alkalmas férőhelyekkel rendelkezünk. Televíziókban magyar nyelvű filmek, szobák klimatizáltak a szállás kínálatainkon.
Fizető minibár helyett a 3-as és 1-es szállás hűtőszekrényeiben, egy alap welcome italszett fogadja az utasokat! Ivóvíz ellátás folyamatos, internet ingyenes, sőt meglepően erős.
Az értékek elhelyezéséről a szobákban széf gondoskodik. Bár utóbbira ebben az országban túl nagy szükség nincsen.
Van viszont valami, ami hiányzik a szobákból. Ez nem más, mint a thaiföldi hotelekre jellemző dohos szag.
Hogy minek köszönhető ez? A teljes bambusz bútorzatnak!

Thaiföld szállás -árak

Minden esetben a lap alján találjátok az árlistákat.
Azokban különböző nyaralási csomagok, étkeztetve, programokkal, de természetesen van lehetőség szimplán szállásfoglalás, szobafoglalás esetre is.

Étkezés, programok,napi kapcsolattartás.

A központi szállodában van a thai-magyar étterem és programiroda. Itt tudtok regelizni vagy késői ébredés esetén ebédelni. Programokat szervezni, továbbá velünk kapcsolatban állni az összes felmerülő kérdés, járműbérlés és helyi fuvarok tekintetében. Mindent természetesen magyarul. A fakultatív programok is innen indulnak, ide térnek vissza.

Thaiföld Phuket további szálláslehetőségek és szállásfoglalás.

Ameddig van hely a magyar szállásokon, addig értelemszerűen ezeket töltjük. Név szerint a Phuket H.C.4 szálloda, Phuket H.C.1 medencés vendégház és a lapon bemutatott Phuket H.C.3 névre keresztelt apartman. Ha viszont ezek megteltek, akkor következnek a partner- szállás kínálatok. Mindegyik kivétel nélkül egy kilométeres körzeten belül található a központi szállodához képest.

Phuket apartman címe: Thaiföld Phuket Karon beach Patak Rd. 363/4
Thaiföld szállás a Phuket H.C.3 apartman - kérdések foglalás: thaifold@phuket.hu
árak, programcsomagok klikk a táblázatra: 360° -os nézetért klikkej ide :360 

 

Frissítve: 2020. 09. 06.