Thaiföld térkép, Phuket térkép, magyar nyelvű navigáció

Bevezető.

A saját utasainknak nincs szükségük a honlapon lévő térképek használatára, hiszen vendégeink telefonjára szívesen feltöltjük a legfrissebb Thaiföld térkép offline verzióját. Ez által internet nélkül is bármikor, bárki, pontosan látja helyzetét, a környező útvonal és egyéb lehetőségekkel.

Thaiföld térképek, Phuket térképek motorosoknak.

A telefonos online vagy offline applikációt ajánljuk. Ez különösen hasznos motorozáshoz, ugyanis telefonod mindig kéznél van.

Thaiföld térképe, magyar nyelvű navigáció kocsiba.

A bérelhető autóinkban már a telefonos használat is felesleges. Ugyanis nagy kijelzőn a Thaiföld térkép, magyar nyelvű navigációval bővítve. Mivel a járműbérlés nálunk csak magyar utasok számára lehetséges, így ezzel kifejezetten magyar felhasználóbarát rendszerekkel vannak szerelve. Okos, intelligens kijelző használata rendkívül egyszerű. Anyanyelveden kiírva az ikonokra a választható lehetőségek. Csak ráböksz és máris megnyílnak a térképek, navigáció, kihangosító, vagy éppen YouTube, facebook, tolatókamera a meglepően nagy (23 cm-es) kijelzőkön. Lásd a fotók között. A lap alján pedig a navigáció működését látod, hallod a videó filmben.

Hajózási térkép Thai tengerre.

Mivel hajót nálunk csak kapitánnyal együtt tudsz bérelni, ezért erre biztosan nem lesz szükséged. Minden esetre a halradar, zátonyok, vízmélységek, apály-dagály stb. is rendelkezésre áll. A Garmin chartplotter egy rendkívül megbízható segítség részünkre a tengeren. Különösen a horgászathoz, mert a tengert enélkül is ismerjük, de sajnos 50 méter mélységbe már szabad szemmel nem látunk.

Phuket térképe a szórólapokon.

Ha valami végképp használhatatlan, akkor ez az.. Természetesen a lehetőség erre is adott, mert Phuketen a programirodánkban vannak ilyenek.

Google map a lapon.

Minden esetre, már most tudsz tájékozódni tengerpartokról, utakról és a 3D-s sétáló nézet miatt pedig a házak, üzletek, látnivalók között gyalogolni. Utóbbira úgy van lehetőséged, hogy a "nagyobb térkép" feliratra klikkelsz, majd ott találod jobb alul a kis sárga embert.

 

Frissítve: 2020. 08. 26.