Thaiföld utazásszervezés és nyaralás Phuket szigeten

A Thaiföldi Magyar Központ elvégzi az egyéni utazásszervezés teljes lebonyolítását. Minden utas az elképzelése szerinti dátumon kezdheti a nyaralást és természetesen a vendég által meghatározott időpont lesz a távozás is. Egyetlen feltétele van ennek a segítségnek:
a szállásfoglalásnak a Magyar központ által üzemeltetett szálláshelyek egyikén kell lennie.
Amennyiben a vendég ezt elfogadja, mi végigsegítjük a nyaralást a gondolat megszületésétől kezdve a megérkezésig. Továbbá személyesen itt Thaiföldön a nyaralás alatt. Ugyanis ettől a pillanattól kezdve már személyesen állunk rendelkezésre.

Thaiföld utazásszervezés 3 lépésben:

1.
Vendég érdeklődő levele, benne utaslétszám, dátumok, kiválasztott szállás és indulási repülőtér
(vagyis megírod a számodra megfelelő indulási napot, a létszámotokat (gyermek esetén életkort is) és a kiválasztott szállást a távozó dátummal. Továbbá fontos a repülőtér neve vagy városa, ahonnan indulni szeretnél. Sok magyar család él már külföldön, tehát nem mindenki Budapesten szeretne felszállni.)

Válaszlevelünkben elküldjük a teljes repjegy adatbázist a megjelölt repülőtér esetében, kiemelve belőle a legolcsóbb és a legjobb két járatot. Továbbá pár napra előfoglalás alá helyezzük a szobát. Ezáltal van idő a levélküldésünktől számított 48 órád, átgondolnod a megfelelő járatot, annak árát és menetidejét.

2.
Vendég válasza: a kiválasztott légitársaság nevével, járatszámmal, valmint a leszállási hónap, nap, óra, perc
(vagyis bármely járat számodra megfelelő árban és menetidőben, visszaküldöd válaszban néhány adatát. Mik ezek? Egyik a thaiföldi leszállás napja valamint pontos időpont. Vigyázz! A repülés közben dátumot lépsz! A felszállás napja és a leszállási nap között 1 dátum-napnak kell eltelnie. Hazautazáskor már a thaiföldi távozás egy napon lesz a hazaérkezéssel.)

Válaszlevelünkben a nyaralás ára, részletes kiszámolással fog érkezni, miközben ismét két napig fenntartjuk a foglalást.
Amennyiben a részünkről küldött ár megfelel számodra, megveheted a repülőjegyet, hiszen most már minden költség a birtokodban van.

3.
Vendég válassza a foglalás véglegesítése.
(vagyis jelzed a repjegy vásárlás megtörtént, kiszámolásunkat elfogadtad és kéred a foglalás véglegesítését)

A thaiföldi utazásszervezés figyelmességéről, a vendégekkel történő kapcsolattartásról olvashattok alább.
Biztos észrevettétek, hogy szó sem esett a szállás árának kifizetéséről vagy előlegról, foglalóról, a foglalási díjról..
A költségeket két külön időszakban kell fizetni. Az egyik a repülőjegy volt, a másik pedig Thaiföldön nyaralás ára. Utóbbit csak itt kell rendezni a nyaralás második napján. Miért a második napon? Mert a Thaiföldön Phuketen a repülőtér drágán vált pénzt, ezért mi meghitelezzük a reptéri transzfert, első éjszakát és a másnapi reggelit. így mindenki kipihenten mehet a környék kedvező árú pénzváltó fülkébe úgy, hogy pénz nélkül is rendben voltak Thaiföldön az első lépései. Sőt a vendégeink, akik este-éjjel érkeznek, helyi thai baht ellátmányt kapnak, ezért ki tudnak menni még vacsorázni, vagy bármi otthon felejtett dolgot megvásárolni.

Az utazás előtt, minden regisztrált vendéggel tartjuk a kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy bármiféle kérdésed lenne a nyaralás kapcsán, akkor levélben vagy viberen, telefonon stb. állunk rendelkezésre. Külön kérjük, figyeljetek másod, harmad kézből kapott információkra! Különösen, ami szájról-szájra terjed. Mindenki kedve kénye szerint tesz hozzá ezekhez, vagy éppen vesz el belőle. Mi 16 éve élünk és dolgozunk Thaiföldön, közel olyan jól beszéljük a helyi nyelvet, mint a magyart. Értelemszerűen közvetlen forrásból informálódhattok tőlünk, mindenről. Amikor Pistának mondja a Jenő, mert Gézától hallotta... -az már régen rossz.. Tehát kérdezzetek tőlünk és írjuk a hiteles, megbízható választ. Thaiföldön a nyaralás alatt pedig mondjuk.

A nálunk történt thaiföldi utazásszervezés előnyei összegezve a következők:
-közvetlen kapcsolat Thaiföld és a turista között
-nincsenek közvetítők, közvetítői díjak százalékok, ÁFA stb.
-a legkedvezőbb árú repülőjegyek felkutatása
-nem nyúl "zsebbe" a vendég egy fillérért sem, ameddig minden ár nincs a birtokában
-minden utasunknak elképzelése szerint, egyéni utazásszervezés Thaiföldre
-előre kiszámolt nyaralási költség, akár programokkal együtt is
-szállásfoglalás Thaiföldön, egészen a nyaralás második napjáig nem fizető
-saját utasainknak ingyenes utazásszervezés
-figyelmesség
-megbízhatóság
-barátságos hangnem (nálunk nincsenek "önök sem maguk", itt Ti vagytok!)
-reptéri transzfert mi biztosítjuk

Thaiföld utazásszervezés: thaifold@phuket.hu

 

Frissítve: 2020. 08. 26.